I Saw The Devil

Saturday, October 8, 2011
Kur nusja e tij shtatzënë bëhet viktima e fundit e një vrasësi serial, një agjent sekret futet messë mirës dhe të keqes në ndjekje të të hakmarrjes së tij.Linku Tjetër | Divxden|Movshare|VideoBB Vkontakte |
Lexo më shumë »

SAW 3D

Si një betejë shkreton vdekjeprurës mbi trashëgimi brutale Jigsaw’s, një grup i mbledh Jigsaw mbijetuarve për të kërkuar përkrahjen e vetë-ndihmë guru dhe shokët e mbijetuar Bobby Dagen, një njeri që vet të errët sekretet e zgjidh një valë të re të terrorit.
Me Shume : http://www.imdb.com/title/tt1477076/
Lexo më shumë »

Hostel

Nje student i inxhinierise eshte ngacmuar,rrahur dhe poshteruar kur shkon per te qendruar ne konvikt.

-Shiko Trailerin :
Lexo më shumë »

Justin Bieber: never say never

Saturday, October 1, 2011
Justin Bieber me disa pamje të shfaqjeve nga 2010 ne turneun e tij .

Linku Tjetër Divxden|Movshare|VideoBBVkontakte |
Trailer : YouTube
Lexo më shumë »

Kill the Irishman

Kjo është historia e vërtetë e Danny Greene, një banditi irlandez që punonte për mafiozët e Cleveland gjatë viteve 1970.

*Shiko nga nje menyre tjeter:
ZShare | MovShare | 2GB Hosting | MegaVideo | TomWans | NovaMovVideoBB
*Shkarko Filmin Nga: PutLocker | FileServe | MegaUpload
*Shikoje Filmin ne Telefon: *Mobile*
Lexo më shumë »

Waiting for Forever

Një përrallë Hollivudjane romantike e një djalosh i cili është i kënaqur që të jetojnë jetën e tij pa një punë endet me dashurinë e jetës së tij.


*Shiko nga nje menyre tjeter:
ZShare | MovShare | 2GB Hosting | MegaVideo | TomWans | PutlockerVideobb
*Shkarko Filmin Nga: PutLocker | FileServe | MegaUpload
*Shikoje Filmin ne Telefon: *Mobile*


Lexo më shumë »

Choose

Një student i gazetarisë ndjek gjurmët e një vrasës me ndihmën e babait të tij detektiv dhe një terapist.


Linku Tjetër : ZshareNovaMov FlvZ | Tomwans Movshare |  DivxStage |
Lexo më shumë »

The Social Netwok

Në vjeshtën e vitit 2003, një student i vitit të dytë në Harvard dhe një gjeni në programim, Mark Zuckerberg, ulet në kompjutrin e tij dhe fillon të punojë mbi një ide të re. Në të njëjtën kohë duke shkruar në blogun e tij dhe duke programuar ai fillon atë që shumë shpejt do të kthehet në rrjetin social më të përdorur në gjithë botën i cili do të sjellë edhe një revolucion në komunikim. Mark Zuckerberg do të kthehet në bilionerin më të ri në histori. Megjithatë gjatë këtij suksesi ai do të ndeshet edhe me probleme personale dhe ligjore.

Linku Tjetër : Putlocker |Socksahre | Videobb | Zshare
Youtube: Trailer
Lexo më shumë »

The Next Three Days

Jeta e një çifti të martuar kthehet me kokë poshtë kur gruaja akuzohet për vrasje.

Linku tjetër: 2GB Hosting | TomWans | Videobb
Linku për download: MegaUpload | Torrent
Lexo më shumë »

Your Highness

Kur nusja Fabious rrembet nga magjistari, Fabio me vllain e vet shkone ne kerkim ku rruges tradhetohet nga shoket e vet.

Linke të tjerë: Sockshare | Videobb
Lexo më shumë »

Dossier K

Vinke dhe Verstuift janë detektivë të departamentit të policisë Antuerp. Këtë herë ata duhet të merren më qeshtjen e një organizate Shqiptare dhe disa probleme që kishin me policine.

Më Shumë : Imdb | Trailer
Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Vidxden


Lexo më shumë »

Setup 2011

Tuesday, September 27, 2011
Nje grup shokesh jan te perfshir ne nje vjedhe dajmantesh potencialisht vdekjeprurëse.Me shume:
 Imdb | Trailer
Linke të tjerë: Putlocker | Sockshare  | Videobb
Lexo më shumë »

Assassination games

Dy vrases rane dakord qe te bashkepunonin, njeri qe te merrte hak per gruan e tij ndersa tjetri te merrte shperblimin e nje pune.

Me shume: Imdb | Trailer
Lexo më shumë »

The Last Exorcism

Thursday, September 22, 2011
Një person i pushtuar nga djalli bie dakort që ekzorcizmi i tij i fundit të filmohet në një dokumentar.


Më shumë: http://www.imdb.com/title/tt1320244
*Linku tjetër:
ZShare | MegaVideo | Videobb | MovShare | 2GB Hosting |FreeStreamTube | WiseVid | StageVu | NovaMov
*Linku për download:
FileServe | MegaUpload | Torrent
Lexo më shumë »

Paranormal Activity2


Pasi përjetuan atë që ata mendojnë se janë një seri të “break-ins”, një familje vendos kamera sigurie rreth shtëpisë së tyre, vetëm që të kuptojnë se ngjarjet që po zhvillohen janë më keq sec duken.Më shumë: http://www.imdb.com/title/tt1536044/
*Linku tjetër: zShare | MovShare | MegaVideo | NovaMov | 2gb-hostingTomWansVideoBB | ViseVid | StageVu (HD)
*Linku për download: 
FileServe | Torrent
Lexo më shumë »

Paranormal Activity

Kur një çift të rinjsh hyjnë në një shtëpi të re, në provincë, që në pamje të parë dukej shumë e qetë, ato fillojnë të shqetësohen nga një prezencë që nuk është demonike por shumë aktive në naten e zezë. Kjo prezencë duket të interesohet më shumë për Keitin një studente, e cila në tërë jetën e saj ndjente se diçka nuk e linte rehat. Mika i dashuri i saj harxhon një shumë të madhe parash për të zbuluar se çështë kjo prezencë që lëviz naten kur ato flenë gjumë. Ato vendosin kamera në dhomën e tyre për të analizuar më tej këtë fenomen. Gjërat fillojnë të bëhen më të acaruara dhe jeta e tyre të mos ngjasojë kurrë si më pare…


Më shumë: http://www.imdb.com/title/tt1179904
*Linku tjetër: MovShare | ZShare | MegaVideo
*Linku për download: MegaUpload
Lexo më shumë »

Burlesque

Wednesday, September 21, 2011

Një vajzë nga një qytet i vogël shpërngulet në Los Angeles dhe e gjen veten në një klub të drejtuar nga një ish balerin.
Advertisement

Lexo më shumë »

The Proposal

Sunday, September 18, 2011
Për tre vjet, Andrew Paxton ka qënë asistent i Margaret Tate, redaktore e egër në gazetat e New York. Kur Margaret, një kanadeze, ka probleme dhe rrezikon dëbimin për një vizë të skaduar, ajo planifikon të martojë Andrew i cili pranon vetëm nëqoftëse ajo i premton rritje në detyrë.


Lexo më shumë »

Hatchet I

Kur nje grup turistesh nga New Orleans shkojne ne nje mocal te perhumbur argetimi i tyre do te kthehet ne mankth ndersa marrin vesh per legjenden e Victor Crowley.
Regjia : Adam Green
Skenari : Adam Green
Premiera : 5 tetor 2006
Ne role kryesore : Kane Hodder, Joel Moore dhe Deon Richmond


Lexo më shumë »

House Broken

Në mënyrë që të gëzojë pensionimin e tij, nje baba merr masa drastike për djemtë e tij për ti lëvizur jashtë shtëpise dhe të qëndroj i vetëm ne shtëpi bashkë me gruan e tij, SUPER Komedi .
Lexo më shumë »

Aladin

Bazuar në komunën e Khwaish, abuzuar nga shokët e klasës, Aladin Chatterjee, i cili ishte jetim kur prindërit e tij, Arun dhe Riya, vdiqen në një aksident në Siachen Valley, jetoi me gjyshin e tij derisa dhe ai u nda nga jeta. Tani i vetëm, duke studiuar në Universitetin Khwaish, njeh Jasminen nje vajze te bukur, por në pamundësi për të shprehur ndjenjat e tij për të, ai fërkon një llambë nga e cila jeta e tij do ti ndryshoje pergjithmone
Lexo më shumë »

Tucker & Dale vs Evil

Friday, September 16, 2011
Tucker dhe Dale janë me pushime në shtëpinë e tyre të shkatër­ruar në mal dhe shumë shpejt ata sul­mo­hen nga një grup adolesh­en­tësh të pa pjekur dhe mendjelehtë.
Lexo më shumë »

Mechanic

Arthur Bishop (Jason Statham) është një “mekanik” — me një elitë vrasje dhe një kod të rreptë dhe tal­ent të veçantë i cili elim­i­non objek­ti­vat në mënyr të pastër. Kjo është një punë që kërkon për­sosje pro­fe­sion­ale dhe shkëputje totale, dhe Bishop është më i miri në këtë biznes. Por, kur këshill­tari dhe miku i tij i ngushtë Harry (Don­ald Suther­land) vritet, Bishop është prap ai po me një shkëputje. Detyra e tij e ardhshme është e vet-imponuar ai i do të vdekur këta përgjegjës. Misioni i tij kom­p­liko­het dhe më shumë kur i biri i Harry-t Steve (Ben Fos­ter) i afro­het atij me të nje­jtin qël­lim hak­marr dhe një ven­dos­mëri për të mësuar punën që bën Bishop. Bishop ka vepruar gjith­monë i vetëm , po ai nuk mund tia kthej shpinën djalit të Harry-t.
Lexo më shumë »

Karthik Call­ing Karthik

Lin­dur ne Delhi, por tashi jeton në Mum­bai, Karthik Narayan është punon­jësi më i abuzuar në një firmë ndër­timi, i dashu­ruar tinëz me arkitek­ten këm­bëg­jatë, Shonali Mukher­jee, e cila kalon mirë me një bashkëpunon­jës tjetër, Ashish. Pas bler­jes së një tele­foni të ri, Karthik merr një tele­fonat nga një zë mashkulli që i ngjan tij, që njofton atë për tmarr udhëzimet, i thotë që mos ti tre­goj askujt për këtë thirrje, dhe ai do të arrij suk­ses. Ai i ndjek këto udhëz­ime, i prak­tikon shum shpejt, ku dhe miqë­so­het me  Shonali, dhe vazh­don me udhëzimet që i jep tele­fonuesi. Pasi Shonali ia bën të qartë qe e dashuron atë, ai e thyen prem­timin e tij,


Lexo më shumë »

Knight and Day

June Havens ngatër­ron në jeten e saj të përdit­shme një agjent sekret ku ai real­i­zon atë që nuk është men­d­uar që ti mbi­je­toj misionit të tij të fun­dit. Për të mbe­tur të gjallë ata lëvizin gjith andej botës, ata mëso­hen së shpe­jti mes vete dhe mund të llog­a­risin në njëri tjetrin.
Lexo më shumë »

She’s Out of My League

Kirky, një “5″ takon vajzën per­fekte, por mungesa e bes­imit në vetvete dhe influ­enca e shokëve dhe famil­jes së tij fil­lon ta largojë atë nga kjo lidhje.
Lexo më shumë »

The Spy Next Door

Ish-spiuni i Cia-s, Bob Ho merr detyrën më të vështirë që ka pasur deri tani: të kujde­set për tre fëmi­jët e të dashurës së tij. Dhe kur një nga fëmi­jët aksi­den­tal­isht shkarkon një top for­mulë të fshe­htë, ter­ror­istët rusë do ti bëjnë një vizitë familjes.
Lexo më shumë »

Caged - Captific

Caged (frëngjisht: Captifs) është një film francez horror drejtuar dhe bashkë-shkruar nga Yann Gozlan. Filmi është për një grua me emrin Carole që është e traumatizuar, pasi duke parë Laura mikën e saj të vrarë nga një qen njëzet vjet më parë. Carole punon si punëtore e ndihmës në ish-Jugosllavi dhe fillon ta lë Kosovën me dy bashkë-punëtorët, por rrugës humbasin dhe rrëmbehen nga një grup i njerëzve të maskuar të cilët merren me trafikimin e organeve njerëzore.
Lexo më shumë »
 
 

Copyright © 2011 Rri-Shiko.Com | Design by Ardi Laitifi™